Wimperextensions

wimperextensions one by one

Altijd al perfecte wimpers willen hebben? Dat is nu mogelijk! Bent u op zoek naar een natuurlijke look met volle wimpers zonder mascara, dan is  de One-By-One techniek iets voor u.


De Behandeling

Wimperextensions zijn een verlenging en verdikkingssysteem voor de natuurlijke wimpers. Het zijn perfect nagebootste wimpers van hoogwaardige zijde kwaliteit. Eén voor één worden deze zijde wimpers bevestigd aan uw eigen wimpers. Er zitten gemiddeld 80 tot 120 natuurlijke wimper haartjes per oog. Op elk haartje wordt een wimperextension bevestigd met speciale lijm. Door de nauwkeurige plaatsing van de wimperextensions wordt er een uiterst mooi resultaat behaald. Niemand zal de extensions van de natuurlijke wimpers kunnen onderscheiden

Let op! Kom zonder oogmake-up naar uw afspraak ( ook geen oogpotlood op de onderste wimpers) dit zorgt er namelijk voor dat de extensions niet goed kunnen hechten (door die olielaag die achterblijft)  en ze er dus sneller van af komen en u er niet maximaal van kunt genieten.

 

 

Hoe lang blijven de wimperextensions zitten?

 

De wimperextensions worden semi permanent geplaatst. Dit houdt in dat de extensions zullen blijven zitten totdat uw eigen wimper (samen met de extension) op de natuurlijke manier vanzelf uitvallen of dat de wimperextensions verwijderd worden. Wimpers hebben een cyclus van ongeveer 6-8 weken.
Om een mooie volle wimperlijn te behouden, wordt er geadviseerd om iedere 2 tot 3 weken een zogenaamde “refill” behandeling te ondergaan. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimperextensions is 90-120minuten. Een refill behandeling duurt gemiddeld 60-90 minuten.

 

 

One-by-one

 

Wimper verlenging met One-By-One ziet er natuurlijk en perfect uit, alsof u met lange wimpers bent gezegend. Elke ochtend wordt u wakker met perfecte wimpers en u hoeft nauwelijks nog make-up aan te brengen. Mascara is niet meer nodig en zelfs oogpotlood is geen noodzaak meer. Wimperextensions zijn ook perfect voor de vakantie. Gewoon omdat u er geen omkijken naar hebt.  En als u uit het zwembad komt ziet u er nog mooi uit! Kortom de lange wimpers waar iedere vrouw van droomt!

 

Voordelen van de One-by-One techniek

* Een sensuele en natuurlijke uitstraling

* Mascara, wimperverf en wimperkruller zijn niet meer nodig

* Gewichtloos, je voelt de wimperextensions niet

* Lengte, dikte en curve zijn te bepalen

* Bestand tegen water, traanvocht, sauna, zon & zee

* Perfecte oplossing voor op vakantie

* 24/7 een mooie natuurlijke look

* Beschadigt de natuurlijke wimpers niet

* Geheel pijnloos

wimperextensions

Zijn wimperextensions schadelijk voor de natuurlijke wimpers?

Nee ze zijn niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers. Dit hangt wel af van een aantal factoren: De wimperextensions dienen gezet te worden door een wimperstylist met de juiste benodigdheden.De extensions dienen nooit zelf geplaatst of verwijderd te worden. De klant dient de aftercare instructie van de stylist op te volgen.

Kan iedereen wimperextensions dragen?

Er zijn een paar uitzonderingen namelijk:

Klanten zonder wimpers en bijvoorbeeld klanten die allergisch zijn voor de bestanddelen die in de bonder zitten.Hoe worden de wimperextensions verwijderd?

Wimperextensions worden verwijderd door middel van een speciale gel remover die de bonder losweekt. Op geen enkele andere manier kunnen wimperextensions verwijderd worden. Dit kan ook alleen worden gedaan door een wimperstylist. Indien u de wimperextensions zelf probeert te verwijderden is de kans zeer groot dat u uw eigen wimpers beschadigd.Hoe verzorg ik mijn wimperextensions?

 

– Gedurende de eerste 24 uur na de behandeling de wimpers niet nat maken. Zo kan de wimperlijm goed uitharden.
– Trek niet aan uw wimpers, hierdoor beschadigd u uw natuurlijke wimpers.
– Wrijf niet in uw ogen.
– Borstel de wimpers regelmatig met de meegekregen brush, hiermee kunt u de wimpers weer modelleren en komt de volume weer terug.
– Gebruik geen wimper krultang. De extensions zijn van nature al gekruld en zo kunt u de extensions beschadigen.
– Gebruik geen mascara, alleen de speciale mascara voor wimperextensions. Deze is in de salon te verkrijgen.
– Reinig uw wimpers regelmatig met de reinigingsfoam om infecties te voorkomen en retentie te verlengen.
– Dep uw ogen altijd droog na het reinigen.
– Verwijder uw extensions nooit zelf.
– U heeft geen garantie op de wimperextensions wanneer u de aftercare producten niet gebruikt