-

Henna Brows

Henna Brows

Wil je langer plezier hebben van je geverfde wenkbrauwen? Denk dan eens aan de behandeling Henna Brows. Is de gewone verf na een dag of twee van de huid, kan Henna vijf tot veertien dagen blijven zitten. 
Net als bij het verven met regular wenkbrauwverf gaat het bij Henna om de eerste plaats om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes. Maar een leuke bijkomstigheid is dat de verf ook op de huid blijft zitten, tot wel veertien dagen. Hierdoor krijg je een  strakkere en donkerdere vorm en heb je eigenlijk geen wenkbrauw make-up meer nodig. 
De behandeling bestaat uit het shapen van de wenkbrauwen, het verven van de wenkbrauwen met Henna en een finishing touch met wenkbrauw make-up.

henna brows

Bij alle klanten die voor de eerste keer een Henna behandeling boeken doe ik een Patch test.

Net als voor gewone wenkbrauw- en haarverf kun je allergisch zijn voor wenkbrauwhenna. Daarom doe ik altijd een patch-test als een klant voor het eerst een henna behandeling wil. Ik breng een stipje aangemaakte henna op je arm aan, laat dit intrekken en verwijder het weer. Als je binnen 48 uur geen allergie ontwikkelt, kunnen we na 48 uur de Henna brow behandeling doen.  Boek hiervoor dus ook altijd bij de afspraken de “gratis Patch test Henna”  Dit dient 48 uur voor de normale Henna brow behandeling gedaan te worden. 

 

Wanneer zijn Henna brows af te raden?

  • Bij een erg vette huid. De Henna verdwijnt dan helaas snel van de huid.
  • Als je zeer blonde wenkbrauwen hebt, of een heel lichte huid
  • Als je heel donkere en volle wenkbrauwen hebt. De haartjes hoeven immers niet meer geverfd en een afdruk op de huid is dan niet nodig. 
  • Wanneer je huid geïrriteerd is, of bij wondjes in en rond de wenkbrauwen.
  • Als je allergisch of gevoelig bent voor haar- en wenkbrauwverf.
  • Wanneer je ooit een een allergie hebt gekregen na het aanbrengen van een Henna tatoeage.
  • Als je na de bahandeling van plan bent om heel veel in de zon te gaan.
  • Als je zwanger bent. 


Hoe verzorg ik mijn Henna Bows?

Het is belangrijk dat je de avond na de behandeling je wenkbrauwen niet schoonmaakt. Sowieso is het het beste om zo min mogelijk water te gebruiken. Ook huidverzorging op oliebasis en scrubs en peelings laten de Henna eerder vervagen. Vermijd met Henna Brows zoveel mogelijk de zon en zonnebank. 

Henna Brows

- Wenkbrauwen shapen (vorm bepalen en waxen/epileren) - Verven van de wenkbrauwen met Henna
- Finishing touch met wenkbrauw make-up
35,-
Denk om een afspraak voor de gratis patch test