-

Ombre Powderbrows


Ombre Powderbrows

Wil jij altijd mooie, stakke wenkbrauwen?

ombre powder brows

De nieuwste trend is de Ombre Powderbrow. Bij de ombre powderbrow wordt de aanzet van de wenkbrauwen licht ingeschaduwd met naar de punten toe donkerder. Hierdoor krijg je een subtiele en mooie overloop en oogt de wenkbrauw heel zacht. 

Na de behandeling  zal de wenkbrauw donkerder en warmer ogen. Dit is volkomen normaal. Na de genezing zal de kleur koeler en lichter zijn. 

Wat zijn ombre Powderbrows?

Wie denkt aan powderbrows denkt al snel aan te donkere en te dunne en harde strepen boven de ogen. 
Geen zorgen, bij Spiegeltje Spiegeltje zal ik dit nooit zo toepassen. Ik sta zelf voor de meest natuurlijk uitziende wenkbrauw, dus bij Spiegeltje Spiegeltje zal ik dan ook de wenkbrauwen op een zo natuurlijk mogelijk wijze inpoederen. Bij de aanzet van de wenkbrauw zal dit heel licht zijn. Maar naar de punten toe zal dit steeds iets donkerder worden. 
Bij de Ombre Powderbrows pigmenteer ik de wenkbrauwen met een zachte poedertechniek en lijkt het net of je je wenkbrauwen ingekleurd hebt met een wenkbrauwpoeder. 

Bij deze techniek maak ik gebruik van een PMU apparaat. 

powder brows before& after


Je grootste angst; je prachtige wenkbrauwen zijn op den duur blauw/ paars of rood geworden!

Dit is een veel gehoorde angst! 
Ik werk met de pigmenten van Phibrows. De pigmenten van Phibrows zijn ontwikkeld volgens de hoge Europese normen als het gaat om de pigmentzuiverheid en stabiliteit. De formule bevat geen alcohol, dringt niet door de wanden van omringende cellen heen, noch onder de huid. De pigmenten van Phibrows staan erom bekend dat ze niet verkleuren( geen rood, paars en blauw), niet uitlopen en 100% veilig zijn. Dus je hoeft niet bang te zijn dat je later met blauw/paarse of rood verkleurde wenkbrauwen rondloopt. 


Touch up powder brows voor vaste klanten

Binnen 6 maanden 

Binnen 9-12 maanden

Binnen 1- 1,5 jaar 

Binnen 1,5- 2 jaar 

na 2 jaar 

150,-

 200,-

 250,-

 275,-

 300,-