Microblading

Wil jij perfecte wenkbrauwen op elk moment van de dag?

microblading wenkbrauwen

Wil jij:

 •  elke ochtend wakker worden met de perfecte wenkbrauwen zonder dat je hier zelf iets voor hoeft te doen?
 • een mooie vorm in je wenkbrauwen dat perfect bij jouw gezicht past?
 • elke dag tijd besparen doordat je jouw wenkbrauwen niet meer hoeft bij te tekenen? 
 • Droom jij van mooie, volle, natuurlijk uitziende wenkbrauwen?

Is jouw antwoord 'JA' dan is microblading de perfecte oplossing voor jou! Het blijft wel 1-2 jaar zichtbaar.Wil jij volle, strakke wenkbrauwen?

Ben jij elke ochtend je wenkbrauwen aan het tekenen? En dan heb je ’s ochtends snel je wenkbrauwen getekend en dan kijk je in de spiegel en dan blijken ze scheef te zitten! NEE! kan je weer opnieuw beginnen…Maar door tijdgebrek en 2 kinderen lukt het gewoon niet om dit elke dag voor elkaar te krijgen. Dan heb ik de perfecte oplossing voor je want met microblading kunnen we de lege plekken in de wenkbrauwen opvullen, zodat jij jouw wenkbrauwen niet meer hoeft (bij) te tekenen. En indien nodig kunnen we de vorm van de wenkbrauw corrigeren zodat je mooie natuurlijke wenkbrauwen krijgt die bij jouw gezicht passen. 

Microblading is dé beste en nieuwste techniek binnen de semi-permanente make-up wereld. Met behulp van een speciale pen waar een blade met ultradunne naaldjes in zit, maken we flinterdunne “krasjes” in de huid waar de hairstrokes moeten komen. Deze hairstroke techniek geeft een mooie en “natuurlijke look” aan je wenkbrauwen. Er worden als het ware haartjes gepigmenteerd. Microblading is ook heel erg geschikt voor mensen met alopecia areata.
In tegenstelling tot wat veel mensen denken worden er dus geen mesjes gebruikt en wordt er niet in de wenkbrauwen gesneden.

 

Wat zijn de voordelen van microblading?

– Mooie volle wenkbrauwen op elk moment van de dag
– Bijna niet van echte haartjes te onderscheiden
– Tijdbesparend, niet meer elke dag je wenkbrauwen tekenen. 
– Littekens in de wenkbrauwen kunnen gecamoufleerd worden.
– Blijft 1-2 jaar zichtbaar
– Je voelt je veel zekerder, omdat je je niet meer hoeft af te vragen of je wenkbrauwen er afgeregend zijn.

 


Hoe ziet de behandeling eruit?

 • Voordat je voor de behandeling komt, ben je al een keer in de salon geweest voor een intake gesprek. Hierin bespreken we jouw wensen en verwachtingen en bespreken we evt allergieen, medicijngebruik etc.  
 • Eerst verwijder ik eventuele make-up van de wenkbrauwen en daarna ontsmet ik het gebied op en om jouw wenkbrauwen.
 • Daarna meet ik de wenkbrauwen op en teken ik de wenkbrauwen voor.
 • Middels een speciaal programma controleer ik de symmetrie.
 • Pas als jij tevreden bent met de getekende vorm gaan we beginnen met de behandeling. 
 • Vervolgens pigmenteer ik de hairstrokes oppervlakkig onder de huid.
 • Hierna zal ik de wenkbrauwen verdoven met een verdovende vloeistof waarmee ik jouw wenkbrauwen insmeer..
 • Tenslotte vul ik elke hairstroke met pigment totdat het getekende haartje (hairstroke) genoeg pigment bevat.  
 • Als elk getekende haartje opgevuld is, maak ik de wenkbrauwen schoon en krijg je de informatie en producten mee voor de nazorg.
microblading voortekenen wenkbrauwen
microblading phibrows hairstrokes

Microblading

295,-
 • Gratis intake gesprek waarin we jouw wensen en verwachtingen bespreken en bespreken we evt. medicijngebruik/ allergieën.
 • Bij Spiegeltje Spiegeltje krijg jij persoonlijke aandacht. Ik neem de tijd en luister graag naar jouw wensen.
 • Ik maak je wenkbrauwen op maat. Dit betekent dat de wenkbrauwen in de juiste vorm en dikte worden getekend, passend bij jouw gezicht.
 • Inclusief after care producten.
 • Gratis 2e nabehandeling (touch-up) na 6-8 weken.
Ja, ik wil een afspraak

Microblading & Shading

Heb jij bijna geen wenkbrauw haartjes? Of houdt je meer van een “opgemaakt look”? Dan is Microblading icm shading perfect voor jou! Met de combinatie van microblading en shading wordt er meer diepte gecreëerd. Zo ontstaat er meer schaduw. We deppen het pigment in de huid met behulp van kleine steriele naaldjes. Hetzelfde hulpmiddel als bij microblading, maar met een andere naaldconfiguratie. We vullen de ruimte die tussen de getekende haartjes zit op.  Het effect is een natuurlijke, subtiele ingekleurde look als dat van wenkbrauwpoeder.

Microblading & Shading

345,-
 • Gratis intake gesprek waarin we jouw wensen en verwachtingen bespreken en bespreken we evt. medicijngebruik/ allergieën.
 • Bij Spiegeltje Spiegeltje krijg jij persoonlijke aandacht. Ik neem de tijd en luister graag naar jouw wensen.
 • Ik maak je wenkbrauwen op maat. Dit betekent dat de wenkbrauwen in de juiste vorm en dikte worden getekend, passend bij jouw gezicht
 • Inclusief after care producten.
 • Gratis 2e behandeling (touch-up) na 6-8 weken.
Ja, ik wil een afspraak

Wat klanten zeggen;

Deliane

Amersfoort
Echt een super behandeling gehad! Prachtige wenkbrauwen in een hele mooie vorm en kleur. Ik zou iedereen een behandeling bij Janine aanraden.

Jaqueline

Amersfoort
Ik ben heel blij dat ik bij Janine terecht ben gekomen voor microblading en shading. Vond het namelijk best een beetje eng maar bij het kennismakingsgesprek voelde ik me meteen op mijn gemak. Ze kwam heel professioneel over. Naast dat ze een vakvrouw is, is ze ook secuur, netjes en ze wil echt dat het helemaal goed is. Dat is een fijn gevoel. En het resultaat mag er zijn: het ziet er fantastisch uit, heel natuurlijk vooral. Ik krijg ook leuke reacties van mensen. De ruimte waar ze de praktijk heeft, is verzorgd en prettig om te vertoeven. Dus een aanrader om naar toe te gaan. Ik kom zeker terug!

Marina

Wijk bij Duurstede
Ik ben zeer tevreden over de microblading behandeling die ik door Janine heb laten doen. Ik vind haar werkwijze en informatie verstrekking erg professioneel. Een aanrader!

Ans

Vleuten
Vanmorgen bij Janine geweest. Wat een goede ervaring zeg! Zij weet echt wat ze doet, en vertelt je iedere keer wat ze gaat doen. En het resultaat is werkelijk geweldig. Zo ontzettend blij met mijn wenkbrauwen!! Echt de moeite waard.

Je grootste angst; je prachtige wenkbrauwen zijn op den duur blauw/ paars of rood geworden!

Dit is een veel gehoorde angst! 
Ik werk met de pigmenten van Phibrows. De pigmenten van Phibrows zijn ontwikkeld volgens de hoge Europese normen als het gaat om de pigmentzuiverheid en stabiliteit. De formule bevat geen alcohol, dringt niet door de wanden van omringende cellen heen, noch onder de huid. Vanwege deze kwaliteit blijven de strokes gedurende lange tijd dun en helder. De pigmenten van Phibrows staan bekend om het feit dat ze niet verkleuren( geen rood, paars en blauw), niet uitlopen en 100% veilig zijn. Dus je hoeft niet bang te zijn dat je later met blauw/ paarse of rood verkleurde wenkbrauwen rondloopt. Een permanente make-up specialiste opgeleid door Phibrows staat voor vakmanschap en kwaliteit op het hoogste niveau.

Hoe lang blijven de hairstrokes zitten?

Microblading is minder blijvend als getatoeëerde wenkbrauwen, omdat het ongeveer 1 tot 2 jaar blijft zitten. Het is is de meest natuurlijke manier om mooie wenkbrauwen te maken waar jij wel lang plezier van hebt en niet wekelijks terug hoeft te komen voor een wenkbrauw behandeling.
Wenkbrauwen zijn het belangrijkste deel van het gezicht, ze geven het gezicht expressie en uitstraling.
Het zetten van phibrows microblading wenkbrauwen bestaat uit 2 behandelingen. Het pigment dat tijdens de 1e behandeling in de huid wordt gebracht zal na 1 maand ongeveer 30-60% van zijn kleur hebben verloren, daarom is het belangrijk dat je een 2e keer komt voor de nabehandeling. Dit zal zijn na 6-8 weken. In sommige gevallen kan het zijn dat de huid het pigment niet goed opneemt, in dat geval is een 3e behandeling nodig, iedere huid reageert namelijk anders. Hoelang het pigment blijft zitten hangt af van hoe vettig de huid is. Hoe vetter de huid, des te korter het pigment blijf zitten. Zweten en zon kunnen ook zorgen voor snellere vermindering van pigment.
Over het algemeen is een na-behandeling voor het verfrissen van de kleur nodig na 10-12 maanden. Met een extreem vette huid kan dit korter zijn.

 

Zijn er bijwerkingen tijdens en na de behandeling?

Ernstige bijwerkingen van microblading komen zeer zelden tot nooit voor. De huid rondom de wenkbrauwen kan na de behandeling wat rood , gezwollen en gevoelig zijn. Dit verdwijnt na een dag.  Tijdens het helingsproces kunnen er korstjes en schilfertjes ontstaan op de huid. Ook dit is normaal en kan absoluut geen kwaad, indien je de huid met rust laat en er niet aan gaat krabben en pulken. Je dient de nazorg instructies op te volgen die jij mee krijgt na jouw behandeling.

 

Hoe lang duurt het voordat de wenkbrauwen geheeld zijn?

Het duurt gemiddeld 4-6 weken tot de wenkbrauwen volledig zijn genezen. Pas dan is het uiteindelijke resultaat zichtbaar. Let er op dat je in deze periode niet in de volle zon komt met jouw wenkbrauwen. Ook zwemmen en intens sporten kunnen nadelig zijn voor het helingsproces. Je kunt in deze periode dus niet naar het strand, zwembad of zonvakantie. Houd hier rekening mee tijdens het plannen van jouw afspraak.

 

Wil jij ook stralen met perfecte wenkbrauwen?

Maak hieronder gemakkelijk je afspraak.  Ik help je graag met jouw perfecte wenkbrauwen!