Microblading

Wil jij perfecte wenkbrauwen op elk moment van de dag?

microblading

Wil jij:

 •  elke ochtend wakker worden met de perfecte wenkbrauwen zonder dat je hier zelf iets voor hoeft te doen?
 • een mooie vorm in je wenkbrauwen dat perfect bij jouw gezicht past?
 • elke dag tijd besparen doordat je jouw wenkbrauwen niet meer hoeft bij te tekenen? 
 • Droom jij van mooie, volle, natuurlijk uitziende wenkbrauwen?

Is jouw antwoord 'JA' dan is microblading de perfecte oplossing voor jou! Het blijft wel 1-2 jaar zichtbaar.Wil jij volle, strakke wenkbrauwen?

Ben jij elke ochtend je wenkbrauwen aan het tekenen? En dan heb je ’s ochtends je wenkbrauwen getekend en dan kijk je in de spiegel en dan blijken ze scheef te zitten! NEE! kan je weer opnieuw beginnen…Ik had dit probleem ook. Je wilt er mooi en verzorgd uitzien maar door tijdgebrek en 3 kinderen lukte het gewoon niet om dit elke dag voor elkaar te krijgen. Herkenbaar? Dan heb ik de perfecte oplossing voor je want met microblading kunnen we de lege plekken in de wenkbrauwen opvullen, zodat jij jouw wenkbrauwen niet meer hoeft (bij) te tekenen. En indien nodig kunnen we de vorm van de wenkbrauw corrigeren zodat je mooie natuurlijke wenkbrauwen krijgt die bij jouw gezicht passen. En het blijft wel 1-2 jaar zichtbaar. 

Microblading is dé beste en nieuwste techniek binnen de semi-permanente make-up wereld. Met behulp van een speciale pen waar een blade met ultradunne naaldjes in zit, maken we flinterdunne “krasjes” in de huid waar de hairstrokes moeten komen. Deze hairstroke techniek geeft een mooie en “natuurlijke look” aan je wenkbrauwen. Er worden als het ware haartjes gepigmenteerd. Microblading is ook erg geschikt voor mensen met alopecia areata.
In tegenstelling tot wat veel mensen denken worden er dus geen mesjes gebruikt en wordt er niet in de wenkbrauwen gesneden.

phibrows


Je grootste angst; je prachtige wenkbrauwen zijn op den duur blauw/ paars of rood geworden!

Dit is een veel gehoorde angst! 
Ik werk met de pigmenten van Phibrows. De pigmenten van Phibrows zijn ontwikkeld volgens de hoge Europese normen als het gaat om de pigmentzuiverheid en stabiliteit. De formule bevat geen alcohol, dringt niet door de wanden van omringende cellen heen, noch onder de huid. Vanwege deze kwaliteit blijven de strokes gedurende lange tijd dun en helder. De pigmenten van Phibrows staan bekend om het feit dat ze niet verkleuren( geen rood, paars en blauw), niet uitlopen en 100% veilig zijn. Dus je hoeft niet bang te zijn dat je later met blauw/ paarse of rood verkleurde wenkbrauwen rondloopt. Een permanente make-up specialiste opgeleid door Phibrows staat voor vakmanschap en kwaliteit op het hoogste niveau.
Klik HIER voor nog meer foto’s van mijn werk. 


Er zijn twee mogelijkheden: Microblading of microblading icm shading

Bij Microblading maak ik alleen haartjes. Dit is vooral geschikt voor klanten die al wenkbrauw haartjes van zichzelf hebben.  

Microblading en shading is vooral geschikt voor klanten met weinig eigen wenkbrauwhaartjes. Bij deze behandeling maak ik ook haartjes maar dan vul ik de plekjes tussen de haartjes op met pigment. Hierdoor creëer ik meer schaduw in de wenkbrauw en krijg je een vollere look. Tijdens het intake/ advies gesprek zal ik je advies geven welke methode het beste is voor het resultaat dat je wilt bereiken.


Wat zijn de voordelen van microblading?

– Mooie volle en strakke wenkbrauwen op elk moment van de dag
– Bijna niet van echte haartjes te onderscheiden
– Tijdbesparend, niet meer elke dag je wenkbrauwen tekenen. 
– Littekens in de wenkbrauwen kunnen gecamoufleerd worden.
– Blijft 1-2 jaar zichtbaar afhankelijk van huidtype en levensstijl
– Je voelt je veel zekerder, ook na een regenbui heb je prachtige wenkbrauwen.

 

spiegeltje spiegeltje microblading phibrows

Hoe ziet de behandeling eruit?

 • Voordat je voor de behandeling komt, ben je al een keer in de salon geweest voor een intake/advies gesprek. Hierin bespreken we jouw wensen en verwachtingen en bespreken we evt allergieen, medicijngebruik etc.  
 • Eerst verwijder ik eventuele make-up van de wenkbrauwen en daarna ontsmet ik het gebied op en om jouw wenkbrauwen.
 • Daarna meet ik de wenkbrauwen op en teken ik de wenkbrauwen voor.
 • Middels een speciaal programma controleer ik de symmetrie.
 • Pas als jij tevreden bent met de getekende vorm gaan we beginnen met de behandeling. 
 • Vervolgens pigmenteer ik de hairstrokes oppervlakkig onder de huid.
 • Hierna zal ik de wenkbrauwen verdoven met een verdovende vloeistof waarmee ik jouw wenkbrauwen insmeer.
 • Tenslotte vul ik elke hairstroke met pigment totdat het getekende haartje (hairstroke) genoeg pigment bevat.
 • Bij de behandeling microblading en shading zal ik hierna de shading aanbrengen.   
 • Als elk getekende haartje opgevuld is, maak ik de wenkbrauwen schoon en krijg je de informatie en producten mee voor de nazorg.
microblading
microblading en shading

Microblading

nu voor 325,-
 • Gratis intake/ advies gesprek waarin we jouw wensen en verwachtingen bespreken en bespreken we evt. medicijngebruik/ allergieën.
 • Bij Spiegeltje Spiegeltje krijg jij persoonlijke aandacht. Ik neem de tijd en luister graag naar jouw wensen.
 • Ik maak je wenkbrauwen op maat. Dit betekent dat de wenkbrauwen in de juiste vorm en dikte worden getekend, passend bij jouw gezicht.
 • Inclusief after care producten.
 • Gratis 2e nabehandeling (touch-up) na 6-8 weken.
Ja, ik wil een afspraak

Microblading & Shading

microblading

Heb jij bijna geen wenkbrauw haartjes? Of heb je aan het begin van je wenkbrauw genoeg haartjes maar bij de “staart” bijna niet? Of houdt je meer van een “opgemaakt look”? Dan is Microblading icm shading perfect voor jou! Met de combinatie van microblading en shading wordt er meer diepte gecreëerd. Zo ontstaat er meer schaduw.En word je wenkbrauw 1 geheel.  We deppen het pigment in de huid met behulp van kleine steriele naaldjes. Hetzelfdehulpmiddel als bij microblading, maar met een andere naaldconfiguratie. We vullen de ruimte die tussen de getekende haartjes zit op.  Het effect is een natuurlijke, subtiele ingekleurde look als dat van wenkbrauwpoeder.

Microblading & Shading

nu voor 375,-
 • Gratis intake gesprek waarin we jouw wensen en verwachtingen bespreken en bespreken we evt. medicijngebruik/ allergieën.
 • Bij Spiegeltje Spiegeltje krijg jij persoonlijke aandacht. Ik neem de tijd en luister graag naar jouw wensen.
 • Ik maak je wenkbrauwen op maat. Dit betekent dat de wenkbrauwen in de juiste vorm en dikte worden getekend, passend bij jouw gezicht
 • Inclusief after care producten.
 • Gratis 2e behandeling (touch-up) na 6-8 weken.
Ja, ik wil een afspraak

Wat klanten zeggen;

Femke

Zwijndrecht
Super goed geïnformeerd door Janine. Voor de behandeling, tijdens en na. Ook een hele mooie en schone salon! Voelde mij erg op mijn gemak. Resultaat van mijn (microblading) wenkbrauwen zijn perfect. Kortom, zeker de moeite waard om bij haar een behandeling te ondergaan.

Margot

Hooglanderveen
Ik ben super enthousiast! Zowel over Janine zelf als over het resultaat. Haar deskundigheid en precisie geeft veel vertrouwen. Ik zou Spiegeltje spiegeltje bij iedere vrouw die mooiere wenkbrauwen wilt aanbevelen!

Deliane

Amersfoort
Echt een super behandeling gehad! Prachtige wenkbrauwen in een hele mooie vorm en kleur. Ik zou iedereen een behandeling bij Janine aanraden.

Jaqueline

Amersfoort
Ik ben heel blij dat ik bij Janine terecht ben gekomen voor microblading en shading. Vond het namelijk best een beetje eng maar bij het kennismakingsgesprek voelde ik me meteen op mijn gemak. Ze kwam heel professioneel over. Naast dat ze een vakvrouw is, is ze ook secuur, netjes en ze wil echt dat het helemaal goed is. Dat is een fijn gevoel. En het resultaat mag er zijn: het ziet er fantastisch uit, heel natuurlijk vooral. Ik krijg ook leuke reacties van mensen. De ruimte waar ze de praktijk heeft, is verzorgd en prettig om te vertoeven. Dus een aanrader om naar toe te gaan. Ik kom zeker terug!

Twanka

Amersfoort
Ik ben jaren aan het zoeken geweest naar een wenkbrauw specialist. Kan ook niet anders zeggen dan, dat als je wilt dat een pro jouw wenkbrauwen doet je bij Janine in de allerbeste handen bent. Fantastisch!!

Ans

Vleuten
Vanmorgen bij Janine geweest. Wat een goede ervaring zeg! Zij weet echt wat ze doet, en vertelt je iedere keer wat ze gaat doen. En het resultaat is werkelijk geweldig. Zo ontzettend blij met mijn wenkbrauwen!! Echt de moeite waard.

Hoe lang blijven de hairstrokes zitten?

Microblading is minder blijvend als getatoeëerde wenkbrauwen, omdat het ongeveer 1 tot 2 jaar blijft zitten. Het is is de meest natuurlijke manier om mooie wenkbrauwen te maken waar jij wel lang plezier van hebt en niet wekelijks terug hoeft te komen voor een wenkbrauw behandeling.
Wenkbrauwen zijn het belangrijkste deel van het gezicht, ze geven het gezicht expressie en uitstraling.
Het zetten van phibrows microblading wenkbrauwen bestaat uit 2 behandelingen. Het pigment dat tijdens de 1e behandeling in de huid wordt gebracht zal na 1 maand ongeveer 30-60% van zijn kleur hebben verloren, daarom is het belangrijk dat je een 2e keer komt voor de nabehandeling. Dit zal zijn na 6-8 weken. In sommige gevallen kan het zijn dat de huid het pigment niet goed opneemt, in dat geval is een 3e behandeling nodig, iedere huid reageert namelijk anders. Hoelang het pigment blijft zitten hangt af van hoe vettig de huid is. Hoe vetter de huid, des te korter het pigment blijf zitten. Zweten en zon kunnen ook zorgen voor snellere vermindering van pigment.
Over het algemeen is een na-behandeling voor het verfrissen van de kleur nodig na 10-12 maanden. Met een extreem vette huid kan dit korter zijn.

 

Zijn er bijwerkingen tijdens en na de behandeling?

Ernstige bijwerkingen van microblading komen zeer zelden tot nooit voor. De huid rondom de wenkbrauwen kan na de behandeling wat rood , gezwollen en gevoelig zijn. Dit verdwijnt na een dag.  Tijdens het helingsproces kunnen er korstjes en schilfertjes ontstaan op de huid. Ook dit is normaal en kan absoluut geen kwaad, indien je de huid met rust laat en er niet aan gaat krabben en pulken. Je dient de nazorg instructies op te volgen die jij mee krijgt na jouw behandeling.

microblading

Hoe lang duurt het voordat de wenkbrauwen geheeld zijn?

Het duurt gemiddeld 4-6 weken tot de wenkbrauwen volledig zijn genezen. Pas dan is het uiteindelijke resultaat zichtbaar. Let er op dat je in deze periode niet in de volle zon komt met jouw wenkbrauwen. Ook zwemmen en intens sporten kunnen nadelig zijn voor het helingsproces. Je kunt in deze periode dus niet naar het strand, zwembad of zonvakantie. Houd hier rekening mee tijdens het plannen van jouw afspraak.

 

Is microblading voor iedereen geschikt ?

Voor de meeste mensen wel maar er zijn een paar uitzonderingen. Er zijn ziekten of aandoeningen waarbij het een minder geschikt idee is. Dit geldt o.a. voor hemofilie, diabetes, chronische huidziekten zoals eczeem, psoriasis, pathologische wondgenezing. Contactallergie, immuunziekten, hart- en vaatziekten. Ook bij het gebruik van bepaalde medicijnen zoals anti- stollingsmiddelen of bloedverdunners. Bij deze aandoeningen en / of medicijn gebruik heb je toestemming nodig van je huisarts.

Bij Spiegeltje Spiegeltje sta jij centraal

Waarom kun je het beste voor Spiegeltje Spiegeltje kiezen? 

– Ik ben een gecertificeerd Phibrows Artist. Een semi permanente make-up specialist opgeleid door Phibrows staat voor vakmanschap en kwaliteit op het hoogste niveau.
– Bij Spiegeltje Spiegeltje krijg je een gratis intake/ advies gesprek waar ik naar jouw wensen luister. Zodra  je een afspraak hebt ingepland ontvang je een mail met een korte vragenlijst. Deze graag voor de intake invullen. Tijdens de intake bespreken we de mogelijkheden en evt allergieën en medicijn gebruik.
– Ik maak wenkbrauwen op maat. Ik meet de meest ideale wenkbrauw op, op basis van jouw botstructuur en de “golden ratio” volgens de Phibrows methode.
– Ik ben gespecialiseerd in de meest natuurlijke wenkbrauw te creëren. De haartjes die ik maak zijn bijna niet van echte haartjes te onderscheiden. 
– Ik werk alleen met de beste materialen namelijk van het merk Phibrows.
– Ik geef je deskundig en eerlijk advies.
– Ik neem ruim de tijd voor je . Geen gehaast, bij mij ben je geen nummer.
– Ik ben door de GGD goedgekeurd. De salon voldoet aan de inrichtings- en hygiëne eisen die door de LCHV zijn opgelegd. Al mijn materialen zijn gecontroleerd op keurmerk, steriliteit en hygiene. Mijn werkwijze werd beoordeeld op de hygiënische eisen bij het voorbereiden, het zetten van en na semi permanente make up.
– De salon is gelegen op een heerlijke lokatie.
– Je krijgt een gratis aftercare pakket mee en een touch up behandeling na 6-8 weken. Dus geen extra kosten en verrassingen. 
– Ik hoop je snel te zien in mijn gezellige salon!

 

 

Ik wil je nog een advies geven; kies je semi-permanente make-up Artist op basis van kennis en kunde en niet op basis van de goedkoopste prijs. 

Bij semi permanente make-up moet je vooral in gedachte houden: het is 1-2 jaar zichtbaar. En je wilt vooral dat het GOED gedaan is. 

Laat het gelijk door een bekwame specialist zetten en jij kan 1-2 jaar genieten van prachtige wenkbrauwen, leuk toch?!

microblading

Wil jij ook stralen met perfecte wenkbrauwen?

Maak hieronder gemakkelijk je afspraak. Ik help je graag met jouw wenkbrauwen!

 

 

Microblading nieuwe behandeling

Microblading incl touch up 6-8 weken

325,-

Microblading icm shading nieuwe behandeling

Microblading en shading incl touch up 6-8 weken

375,-

Touch up microblading vaste klanten

Binnen 6  maanden
Nabehandeling 9-12 maanden
Nabehandeling 1-1,5 jaar
Binnen 1,5- 2 jaar

Let op: als het pigment voor meer dan 70% vervaagd is valt dit helaas niet onder een touch up behandeling.

75,-
125,-
150,-
175,-

Touch up microblading icm shading voor vaste klanten


Binnen 6 maanden
Binnen 9-12 maanden
Binnen 1-1,5 jaar
Binnen 1,5- 2 jaar

Let op: als het pigment voor meer dan 70% vervaagd is dan valt dit helaas niet onder een touch up behandeling. 


100,-
150,-
175,-
200,-