Wie zich mooi voelt, voelt zich beter en daar wil ik graag aan bijdragen.Mijn naam is Janine Westeneng en ik ben officieel gecertificeerde Phibrows Artist en wimperstyliste. Ik heb jarenlang gewerkt als gespecialiseerd verpleegkundige op de zwangeren/ kraamafdeling.
Na 12,5 jaar in het ziekenhuis gewerkt te hebben, besloot ik om mijn passie te volgen. Dit met de bedoeling mensen te helpen zich beter te laten voelen.

Ik heb mijn opleiding microblading bij Phibrows gedaan. Experts hebben mij de techniek van microblading bijgebracht, welke ik op een zo perfect mogelijke wijze zal toepassen voor een natuurlijk resultaat. Prachtige wenkbrauwen. Nu is ook de combinatie blade and shade te boeken. Deze techniek is vooral geschikt voor mensen met weinig eigen wenkbrauw haartjes. Een semi permanente make-up specialist opgeleid door Phibrows staat voor vakmanschap en kwaliteit van het hoogste niveau.
Ik blijf continue doorleren en mijzelf ontwikkelen. Zo kunt u ook voor het shapen en verven van de wenkbrauwen bij Spiegeltje Spiegeltje terecht. En is binnenkort de Lash Volume Lift te boeken.
Ik heb de cursus wimperstyliste gedaan bij Lash Extend.

Voor mij is het belangrijkste dat de klanten blij en tevreden naar huis gaan.
Ik hoop u snel te zien. 

Janine