Wie zich mooi voelt, voelt zich beter en daar wil ik graag aan bijdragen.

Hi,ik ben Janine Westeneng en ik ben officieel gecertificeerde Phibrows Artist, brow styliste en wimperstyliste.

Ik heb jarenlang gewerkt als gespecialiseerd verpleegkundige op de zwangeren/ kraamafdeling. Na 12,5 jaar in het ziekenhuis gewerkt te hebben, besloot ik om mijn passie te volgen. Dit met de bedoeling mensen te helpen zich beter te laten voelen. Mijn passie is wenkbrauwen. Wenkbrauwen doen zo veel voor je uitstraling! Dit wordt nog veel te vaak onderschat. Wenkbrauwen zijn het meest belangrijkste deel van je gezicht, Je uitstraling. Door verkeerd te epileren kun je een hele andere uitdrukking krijgen dan dat je eigenlijk zou willen. Streng of zelfs droevig. Goed gevormde wenkbrauwen kunnen je gezicht vormgeven, jonger maken (ja dat willen we toch allemaal) of heel herkenbaar maken!

Ik heb mijn opleiding microblading bij Phibrows gedaan. Experts hebben mij de techniek van microblading bijgebracht, welke ik op een zo perfect mogelijke wijze zal toepassen voor een natuurlijk resultaat. Prachtige wenkbrauwen die wel 1-2 jaar mooi blijven! Een semi permanente make-up specialist opgeleid door Phibrows staat voor vakmanschap en kwaliteit van het hoogste niveau.

Ik blijf continue doorleren en mijzelf ontwikkelen.  Binnenkort zal het ook mogelijk zijn om ombre powderbrows te laten zetten bij Spiegeltje Spiegeltje. Ook is het nu mogelijk om je oude permanente make-up  te laten verwijderen zoals wenkbrauwen, eyeliner en lipliner. `Of voor je ongewenste tattoo.  Verder kan je ook voor het shapen (in vorm brengen van de wenkbrauwen) en verven van de wenkbrauwen en verven met Henna bij Spiegeltje Spiegeltje terecht.

Spiegeltje Spiegeltje is goedgekeurd door de inspectie van de GGD en voldoet aan de strenge hygiënische eisen. De behandelruimte en producten voldoen aan de inrichtings- en hygiene eisen die door de LCHHV zijn opgelegd. Mijn werkwijze werd beoordeeld op de hygiënische eisen en veiligheid bij het voorbereiden, het zetten van en na semi permanente make-up. Al mijn producten zijn gecontroleerd op de aanwezigheid van een geldig Europees keurmerk, steriliteit en hygiene. Laat je altijd goed informeren en laat je nooit behandelen door een salon zonder GGD vergunning. Voor meer informatie https://www.veiligtatoeerenenpiercen.nl/vind-hier-je-studio

  Voor mij is het belangrijkste dat de klanten blij en tevreden naar huis gaan.

Tot snel in de salon!

Janine