Wie zich mooi voelt, voelt zich beter en daar wil ik graag aan bijdragen.

Hi,ik ben Janine Westeneng en ik ben officieel gecertificeerde Phibrows Artist, brow styliste en wimperstyliste.

Ik heb jarenlang gewerkt als gespecialiseerd verpleegkundige op de zwangeren/ kraamafdeling. Na 12,5 jaar in het ziekenhuis gewerkt te hebben, besloot ik om mijn passie te volgen. Dit met de bedoeling mensen te helpen zich beter te laten voelen. Mijn passie is wenkbrauwen. Wenkbrauwen doen zo veel voor je uitstraling! Dit wordt nog veel te vaak onderschat. Wenkbrauwen zijn het meest belangrijkste deel van je gezicht, Je uitstraling. Door verkeerd te epileren kun je een hele andere uitdrukking krijgen dan dat je eigenlijk zou willen. Streng of zelfs droevig. Goed gevormde wenkbrauwen kunnen je gezicht vormgeven, jonger maken (ja dat willen we toch allemaal) of heel herkenbaar maken!

Ik heb mijn opleiding microblading bij Phibrows gedaan. Experts hebben mij de techniek van microblading bijgebracht, welke ik op een zo perfect mogelijke wijze zal toepassen voor een natuurlijk resultaat. Prachtige wenkbrauwen die wel 1-2 jaar mooi blijven! Een semi permanente make-up specialist opgeleid door Phibrows staat voor vakmanschap en kwaliteit van het hoogste niveau.

Ik blijf continue doorleren en mijzelf ontwikkelen. Zo kan je ook voor het shapen (in vorm brengen van de wenkbrauwen) en verven van de wenkbrauwen en de Lash Volume Lift bij Spiegeltje Spiegeltje terecht.

Voor mij is het belangrijkste dat de klanten blij en tevreden naar huis gaan.

Tot snel in de salon!

Janine