Phi Removal

Ben jij niet blij met je (semi-) permanente make- up (zoals wenkbrauwen, lipliner of eyeliner)?  (Semi-) permanente make up is prachtig mits het goed is uitgevoerd door een specialist Heb jij in een opwelling een tattoo laten zetten en wil je deze laten verwijderen?

Ik ben gespecialiseerd in het verwijderen van PMU en tatoeages. Het verwijderen door middel van Phi Removal is een hele mooie techniek. Het is een oppervlakkige, manuele techniek om oude permanente make up en tattoos te verwijderen. Dit betekent dat er minder huidbeschadiging is, minder irritatie en veel snellere resultaten, met snelle genezing en geen risico op littekens.

Tijdens de behandeling word er een natuurlijke vloeistof aangebracht in de bovenste huidlaag. Deze vloeistof zorgt ervoor dat het pigment in de diepere lagen van je huid wordt afgebroken. Het pigment komt hiermee aan de bovenkant je huid uit . Anders dan bij het verwijderen met laser, waarbij de pigmenten de huid verlaten via de afvoer van jouw lichaam.  Tijdens de behandeling zal je al resultaat zien. Het proces gaat tevens nog door na de behandeling. Er zal zich een korstje vormen op de huid die nog meer pigment uit de huid verwijderd. 

phiremoval

Voordelen van Phi Removal:

  • niet invasief voor de huid
  • pigment wordt gecontroleerd uit de huid gehaald
  • het zorgt ervoor dat het pigment ook echt verdwijnt
  • ook rode pigmenten worden verwijderd
  • de huid geneest snel na de behandeling
  • geen risico op littekens of pigment verstoring op de behandelde plek

Het intake gesprek

Voordat je voor de behandeling komt, kom je eerst voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek zal ik uitleggen wat voor techniek ik zal gebruiken en zal ik uitleg geven over de behandeling. Ik zal een inschatting maken van het aantal behandelingen dat je nodig zal hebben en wat je mag verwachten van de behandeling. Ook zal ik de vragenlijst bespreken die je hebt gekregen via de mail bij het maken van de afspraak. 

Het gemiddelde aantal behandelingen voor permanente make up is 3-5 behandelingen. Het gemiddelde aantal behandeling voor tattoos is 5-15 behandelingen. 

Tussen twee behandelingen zit altijd minimaal 4 weken. En bij tattoos minimaal 6 weken.  Het lichaam heeft deze tijd nodig om te kunnen herstellen. Het is daarom ook nutteloos om sneller te behandelen. 

Het aantal behandelingen die je nodig zal hebben voor het gewenste resultaat is lastig te voorspellen. Dit heeft oa te maken met de diepte van het pigment,  hoe lang het pigment al in de huid zit, huidtype, en het soort pigment. Vanwege deze variabele factoren kan het aantal behandelingen per persoon variëren. Ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Maak een gratis afspraak voor een advies gesprek. Hierin zal ik je advies geven en al jouw vragen beantwoorden. 

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? 

Phi removal 75,- per sessie